Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Saxenda?

Saxenda is een goedgekeurd geneesmiddel wat het hongergevoel wegneemt en zo bijdraagt aan gewichtsverlies. De stof liraglutine zorgt ervoor dat je lichaam een gezonde eetlust aanhoudt waardoor je niet te veel eet. Dit zorgt ervoor dat constante trek en ‘cravings’ verdwijnen.

Als aanvulling op een gezond dieet en voldoende bewegen draagt Saxenda bij aan het gewichtsverlies proces. Door het gebruik van dit middel wordt dit een stuk makkelijker gemaakt.

Het middel moet voorgeschreven worden door onze arts. Dit omdat wij vinden dat afvallen met een geneesmiddel onder goede begeleiding hoort te gebeuren. Na een consult met onze arts kun je Saxenda direct kopen. Het consult kost 200 euro en het recept 50 euro

Het middel kan gebruikt worden om gewicht te verliezen. Wanneer u nog niet in aanmerking komt voor een maagverkleining of juist ontzettend veel moeite hebt met die laatste paar kilo’s, kan Saxenda de uitkomst voor u zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren artsen om te bespreken wat Saxenda voor jou kan betekenen.
Bel en boek jouw consult: 085 40 13 678.

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van Saxenda?

Het middel is officieel goedgekeurd en veilig bevonden. Hier gaan heel veel testen aan vooraf. Saxenda herstelt de natuurlijke eetlust balans in je lichaam, het verdoofd niet, zoals veel andere geneesmiddelen.

In enkele gevallen ervaren gebruikers bijwerkingen. Deze komen vaak alleen in het beginstadium van het gebruik voor. Het lichaam moet dan opnieuw wennen aan een gezond ritme, wat kan zorgen voor lichte misselijkheid. Deze bijwerking hoort echter snel over te gaan.

Mensen met lichamelijke klachten zoals diabetes of problemen met de schildklier mogen Saxenda alleen gebruiken in overleg met de arts.

Meer informatie over de veiligheid van het geneesmiddel en de bijsluiter vindt u hier.

Hoe gebruik ik Saxenda?

Het gebruik van het geneesmiddel gaat door middel van injecties. Dagelijks moet het middel toegediend worden. Dit is erg eenvoudig en kunt u zelf thuis doen. De naald die gebruikt wordt is extreem klein en dun, dus hier voelt u weinig van en dit went erg snel. U ontvangt een pen waarmee u de dosering instelt, zo krijgt u altijd precies de goede dosering binnen. In de meeste gevallen kunt u ongeveer een maand doen met één pen. Dit is afhankelijk van de in overleg met de arts afgesproken dosering.

Lees hier enkele ervaringen van mensen die Saxenda zelf hebben gebruikt.

Werkt het echt?

Onze arts Meulenaar heeft het middel zelf gebruikt. In anderhalve maand is hij moeiteloos meer dan 5 kilo verloren. Hij heeft geen last van bijwerkingen gehad en de trek in tussendoortjes is verdwenen. Zijn ervaringen waren zo goed dat hij het zelfs aan zijn moeder heeft voorgeschreven.

De ervaringen in onze kliniek laten zien dat iedereen die het middel gebruikt, op zijn of haar eigen tempo afvalt. Tot nu toe hebben al onze patiënten succesvol gewicht verloren, zonder extreem te diëten of elke dag in de sportschool te staan. Dit neemt niet weg dat Saxenda altijd gecombineerd dient te worden met een gezond leefpatroon dat gemakkelijk vol te houden is.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Wilt u meer persoonlijk, op maat gemaakt advies van onze arts? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een consult. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen