Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Visie en Werkwijze

Een natuurlijk resultaat staat bij Dokter Jelle voorop. Als enthousiasteling op het gebied van cosmetiek vindt Jelle details erg belangrijk. Met subtiele behandelingen kan vaak erg veel bereikt worden. Daarnaast vindt Jelle het erg belangrijk dat er een goede voorlichting plaatsvindt over de behandelmogelijkheden. Luisteren naar de klanten en deze meenemen in de wereld van mogelijkheden in de esthetiek is dan ook belangrijk om tot een mooi resultaat te komen.

“Dokter Jelle gaat blij naar huis na een werkdag als hij hoort dat tevreden klanten gecomplimenteerd worden op hun uiterlijk na een behandeling, vaak zonder besef dat hier de natuur een handje geholpen is”.

  • Met een gemiddelde score van 8.5 op kliniekervaring krijgt Dokter Jelle Claassen aangeduid als geweldig.
  • Houdt zijn kennis en kunde up to date door het bijwonen van verscheidene workshops en congressen.
  • BIG-geregistreerd: 79923415901

Dokter Jelle Claassen

Dokter Jelle Claassen

Dokter Jelle Claassen

  • Dokter Jelle Claassen studeerde in 2017 af als arts aan de Rijks Universiteit in Nijmegen.
  • Hij werkt sinds 2018 in verschillende klinieken als cosmetisch arts.
  • Certificering door grote cosmetische fabrikanten zoals Allergan en Stylage

Leer Jelle beter kennen tijdens een vrijblijvend en gratis consultgesprek. Door zijn ervaring en kennis kan hij je goed adviseren over de verschillende behandelopties.

Een afspraak maken kan eenvoudig door te bellen naar: 085-4013678. Je kunt ons bereiken op de volgende momenten:

  • Maandag tot en met vrijdag: van 08:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 09:00 tot 17:00 uur

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen